livetoch.blogg.se

Om allt som händer i livet och allt annat!

Sommaren börjar ta slut

Publicerad 2015-08-24 11:17:49 i Allmänt,

nu när sommarvärmen äntligen har kommit. Sommaren har innehållit husmålning, där målningen var den lilla delen, det stora jobbet var underarbetet, jag har skrapat, tvättat och oljat innan vi äntligen kunde dra på färgen och det mellan hysteriska regnskurar.

Vi har hunnit med en 24h kryssning, varit ute med båten, hälsat på goda vänner, kollat till sommarstugan och så har grabbarna spelat mycket golf.

Nu har vardagen börjat på allvar igen med ny skola för den äldsta med bussåkande i linjetrafik, än så länge flyter det på utan problem, det är bara hoppas att det fortsätter!

Jag kom inte in på det program jag ville på högskolan men ska läsa Historia 30 p den här hösten och så ska jag försöka hitta något mer till våren och så söka till nästa höst igen. Jag ska försöka få in lite bilder från sommaren någon dag också!

Fördelen med den här sommaren har dock varit att jag har stickat massor, inte så mycket som har blivit färdiga saker men jag har testat massor av nya mönster och tekniker och lekt med garnet!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela